lauantai 16. helmikuuta 2013

Salskeita nuorukaisia (ja minä)

Ostin pojille matolääkettä (päädyin kokeilemaan Mirrix vet 11,5% -oraalipastaa). Jotta osaan annostella tahnan oikein, piti hankkia myös vaaka kissojen punnitsemista varten. Tuolset olivat seuraavat: Eemeli 4,8 kg ja Tahvo 4,5 kg. Allekirjoittaneesta riittää toteamus, että liikutaan hieman eri lukemissa. Vielä en ole madotusta toteuttanut, mutta kerron sitten aikanaan montako yritystä tarvittiin.

Pojat on kovia ottamaan osaa tekemisiini. Jokin aika sitten yöllä heräsin siihen, että astianpesukone ei pitänyt ääntä (kyllä, luit oikein, heräsin siihen että oli hiljaista). Alitajuntani oli sen verran kartalla, että tajusi, että tiskarin olisi pitänyt pitää ääntä muttei pitänyt. No ei se auttanut muu kuin mennä katsomaan mikä on vikana ja mikäs siinä on astianpesukonetta korjatessa kun on putkimehet "Mario" ja "Luigi" apulaisina. Koneessa oli vain se vikana, että pohjalle pudonnut lusikka tukki vedenpoistoputken.

Äsken puolestaan sain apua veljentytön synttärilahjan paketoinnissa. Tosin paketointia enenmmän poikia taisi kiinnostaa lahjanarurulla, jota edelleen tutkaillaan ihmeissään.


Tänään oli ulkoilupäivä. Sain ystävälliseltä neitokaiselta Arabian Faunattaressa neuvoa hieman erikoisen kissanvaljaan pukemisessa (siis kissalle) ja tänään testailtiin poikien kanssa niitä. Lopputulos: Tahvo piiloutui valjaineen makkarin sängyn alle eikä suostunut liikkumaan minnekään ennen kuin otin valjaat pois. Eemeli taas tunmtui menettävän täysin etutassujen toiminnan. Se ei kertakaikkiaan osannut ottaa askelia valjaiden kanssa. Menimme sitten parvekkeelle Eemelin kanssa (Tahvo ei tunnu välittävän parvekeliikunnasta). Samalla tuli todistettua se mikä oli jo hyvin kyllä tiedossa. Parvekkeeni kaide ei ole riittävän korkea siihen, etteivät kissat hyppäisi sille, kuten kuvasta näkyy. Pitää siis kevään aikana viritellä jokin verkkosysteemi tms. Asunnon omistaja, Helsingin kaupunki, ei valitettavasti ole suosunut pyyntööni saada parvekkeelle lasitus.

2 kommenttia:

  1. Varo vain kun kevät tulee niin kaide ei ole riittävän korkea myöskään siihen, että se ei hyppäisi tuosta tuonne pihalle.. Että pääsetkö itse sitten riittävän nopeesti perään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus on viritellä parvekkeelle kunnon systeemit, ettei kaiteelle pääse hyppäämään. Hankalaa vaan on se, että kämppä sattuu olemaan taloyhtiössä "paraatipaikalla" eli ihan mitä tahansa viritelmää en voi väsätä.

      Poista