maanantai 21. tammikuuta 2013

Kissakuumetta

Tikru
Minulla oli kissa nimeltään Tikru. Se tuli luokseni melko tarkalleen kolme vuotta sitten viettämään eläkepäiviä Helsingissä. Valitettavasti Tikru kuoli jo alle vuosi sen jälkeen, kun se luokseni muutti. Tikru oli jo aika vanha kissa.Tiesin jo tuolloin, että jonain päivänä kotiini astelee uusi (tai uusia) nelijalkaisia ja useaan kertaan viime vuosien aikana olen vieraillut eläinsyuojeluyhdistysten sivuilla kissoja katsellen.

Viime viikolla työkaverini vinkkasi Facebookissa kahdesta kissaveljeksestä, Tahvosta ja Eemelistä, joille tarvittiin uusi yhteinen koti mahdollisimman pian. Heidän omistajansa oli kuollut ja kissat odottovat
uutta kotia kissahotelli Vilkkilässä Hämeenlinnassa. Olin välittömästi myyty, kun näin veljesten kuvan.
Otin yhteyttä Hämeenlinnaan ja nopeassa tahdissa alkoi tapahtua. Kissoille löytyi kyyti ja minulla alkoi jännitys. Kissat eivät ole vielä luonani, tämä tapahtuu tulevana keskiviikkona, jota tuskin maltan odottaa.

Sen verran olen kissoista ja niiden taustasta saanut kuulla, että edellinenkin omistaja oli yksin asuva mies ja kissat ovat erityisen kiintyneitä miehiin. Toisella kissalla on toisessa silmässä kaihi (minulta on kaihi leikattu molemmista silmistä). Ovat kuulema kovasti sosiaalisia ja kiintyneitä toisiinsa. Ja molemmat ovat punaisia, kuten molemmat aiemmat kissani. Nimet ovat Tahvo ja Eemeli.

Ajattelin jatkossa kertoa elämästäni Tahvon ja Eemelin kanssa tässä blogissa.

2 kommenttia:

  1. Me halutaan tulla sit kahville, kun veljekset on kotiutunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ilmanmuuta.Pidetään "kissanristiäiset", vaikkei nimet vaihdukaan.

      Poista