torstai 24. tammikuuta 2013

Nopea kotiutuminen

Ensimmäinen vuorokausi kissaveljesten kanssa takana ja valtakunnassa kaikki hyvin. Ruoka maistuu pojille, hiekkalaatikko on testattu ja hyväksi todettu. Ensimmäinen yö oli hieman rauhaton. Alkuyön kissat nukkuivat vieressä (luonnollisesti vieden suurimman osan sängystä), mutta aamuyön puolella alkoivat vaellella, niin kuin kissoilla usein on tapana, ja minä tietysti heräilin jokaiseen pieneen ääneen.

Kiipeilyteline/raapimispuu, jonka ostin jo aikoinaan Tikrulle (ja joka ei koskenut siihen viiksikarvallakaan), on osoittautunut mukavaksi paikaksi Tahvolle ja Eemelille. Se on strategisesti sijoitettu pienen ikkunan eteen ja ikkunan takana on puu, jossa on kesät talvet elämää. Tämän päivän shown kissoille tarjosi pullea talitiainen, joka ilmeistä päätellen olisi pojille hyvinkin maistunut.

aQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ (edellinen pätkä on Tahvolta, joka halusi tulla auttamaan kirjoituksen kanssa. toim.huom.)

Kissoilla on jo valmiiksi mahtavan hyvät nimet, joten ei tarvitse alkaa uusia miettimään. Siitäkin huolimatta ajattelin pitää pojille "kissanristiäiset". Pitää alkaa sopivaa päivää miettimään.

1 kommentti:

  1. Oih, oot onnekas kun sait nuo kissiveljekset, mä niiren kuvia ihaalin jo naamakirjas, eläinsuojeluyhristyksen sivuulla.

    Olisin niin mielelläni tarjonnu kisseille kotia kans, jos vaan olis ollu pikkaasen isommat tilat.

    Mutta Iso Kiitos, kun tarjoot näin blogin kautta mahrollisuuren seurata / osallistua Tahvon ja Eemelin elämään...aurinkoosta talven jatkoo teille. -Kottis-

    VastaaPoista