perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulunodotusta ja kuulumisia

Edellisestä kirjoituksesta on taas päässy vierähtämään aikaa, joten päivitetääs kuulumiset. Pojat voi mainiosti, Tahvo tosin nukkuu hieman enemmän kuin aiemmin. Tai siltä se ainakin tuntuu. Se on tosin myös vaihtanut torkkupaikkansa näkyvämmälle paikalle kiipeilytelineen ylimmälle tasolle, joten voi olla että olen vain kiinnittänyt enemmän asiaan huomiota. Ja toisaalta onhan talvitulossa ja kenties Tahvon elimistökin on mennyt hieman talvivaihteelle. Tahvo on tykästynyt myös nojatuolin selkänojan päällä patsastelusta. Parvekkeelle en ole poikia enää päästänyt, kun on jo niin kylmä ulkona. Äitini oli tosin käymässä viime viikonloppuna ja kävi poikien kanssa myös parvekkeella. Pojat oli oikeastaan unohtaneet koko parvekkeen, mutta vinkuvat nyt taas sinne, kun pääsivät ulkoilman makuun.




Äitini askarteli täällä käydessään hieman joulukortteja ja tietysti pojat ottivat osaa askarteluun pitäen mm. huolta siitä, että tärkeät kartongit ym. paperit eivät lennä tuulen mukana ja asettuivat makaamaan niiden päälle. Myös erilaiset narut ja langanpätkät piti tietysti tarkastaa. Sama meno jatkui kun tänään paketoin joululahjoja.

Tämän päivän urakkana oli saada aikaan jouluisa kuva pojista joulukortteja varten. Voin vain sanoa, että ymmärrän nyt täysin sen, miksi elokuva-alalla sanotaan, että ei pitäisi koskaan työskennellä lasten tai eläinten kanssa. Pelksätään valaistus teki hommasta vaikeaa ja kun sen sain kuntoon oli jompi kumpi pojista aina liikkeessä ja poistumassa kuvasta. Ohessa muutama otos kuvaussessiosta.
oli muuten jättänyt tiistaina lähtiessään pojille kaksi komeaa pakettia
Tikru rentona.
Marraskuussa tuli kolme vuotta täyteen edellisen kissani kuolemasta. Tikruhan eli luonani alle vuoden, vaikka ikää sillä oli kuollessaan jo yli 16 vuotta. Tajusin tässä yhtenä päivänä, että Tahvo ja Eemeli on olleet luonani nyt jo pidempään kuin Tikru oli. Sekä Tikru että T&E tulivat tammikuun loppupuolella ja Tikru tosiaan eli vain marraskuuhun. Tässä Tikrun muistoksi pari kuvaa siitäkin.

Tikrun kanssa ajatusten vaihtoa.
Tikrun suuri päivä. Sisälle lentänyttä talitinttiä jahdattiin oikeen urakalla. Kun sain päästettyä lintu-polon ulos, oli Tikrun naamalla sellanen ilme, ettei pettymyksestä ollut kahta sanaa.
Kaikille Tahvon ja Eemelin ym. kissojen kavereille ja tietysti kissoillekin oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

ps. Pahoittelut jos blogin asettelu on outo ja huono. Tää bloggerin systeemi on aika surkee, ainakin mitä tulee kuvien lisäämiseen tekstiin.